Voor wie mag ik vertEllen?

vertEllen schrijft over uiteenlopende onderwerpen voor diverse opdrachtgevers. Op deze pagina vind je een selectie en wat klanten over mij vertEllen.

Klanten vertEllen

 • Bij HighQ werken wij al enige tijd samen met Ellen. Ellen heeft voor ons diverse opdrachten uitgevoerd, zoals teksten voor de website, whitepapers, CFO interviews en interviews met medewerkers. Daarnaast redigeert zij ook regelmatig de teksten die wij zelf hebben geschreven voor verschillende blogs, whitepapers en andere artikelen. Ellen weet zich het bedrijf en de materie snel eigen te maken en is daardoor voor ons een waardevolle partner. Flexibel, kritisch en meedenkend zijn kernwoorden die goed bij Ellen en haar werk passen. Ze levert veel input en mogelijkheden voor de teksten die wij gebruiken en heeft daarbij ook oog voor de doelgroep die wij willen benaderen. Kortom een zeer prettige samenwerking!

  Kristan Branger Senior Finance Consultant HighQ
 • Ellen is sinds 2015 als tekstschrijver en webontwikkelaar betrokken bij onze bouwprojecten. Voor elk project zet ze aan de hand van de gekozen huisstijl een nieuwe website op en schrijft zij de benodigde webteksten. Ellen heeft een duidelijke en aansprekende schrijfstijl, waarbij ze rekening houdt met de doelgroepen. Ook de bijbehorende nieuwsbrieven zijn bij haar in goede handen. Ellen denkt mee over de onderwerpen, verdiept zich in de materie en stelt kritische vragen om te bepalen hoe het nieuws het best kan worden verteld.

  Kees van Loon Directeur Profund Vastgoedontwikkeling b.v.
 • Al een aantal jaar schrijft Ellen het merendeel van de externe communicatie voor inTECHrity. Naast de standaard zaken zoals brochures en de website, schrijft zij mee aan onze blogs. Deze samenwerking is uitermate succesvol voor ons. De blogs leveren we in concept bij haar aan en zeer snel ontvangen we een super blog terug, die heel goed wordt gevonden op internet. Het voordeel voor ons is echt dat wij hierdoor sneller zelf een conceptblog schrijven en internet technisch goede blogs posten, wat de PR van inTECHrity ten gunste komt. Kortom, wij zijn heel blij met Ellen!

  Rudi Düpper Partner inTECHrity
 • Ellen schrijft sinds 2016 teksten voor MyMepal. Ze denkt mee over onderwerpen en acties en vertaalt deze naar teksten voor onze nieuwsbrieven, website en social media. Ellen let hierbij goed op de doelgroep en zorgt voor originele inleidingen om de aandacht te trekken. Ze beweegt mee als onze planning wijzigt en is altijd bereid om even bij te springen als er snel iets moet gebeuren.

  Jasper Turpijn Business Manager MyMepal
 • Ellen heeft Steda enorm geholpen bij het komen tot een hernieuwde website en het schrijven van teksten voor onze blogs. De basis van haar schrijfvaardigheid is haar vermogen om scherp uit te vragen en mee te kunnen denken over de gewenste profilering. Ze neemt geen genoegen met halve antwoorden en is zeer betrokken om tot precies de juiste kwaliteit te komen, dus wat echt bij ons past. Daarnaast is samenwerken met Ellen prettig, we hebben veel gelachen tijdens de sessies, wat gewoon fijn werken is. Kortom, ik ben zeer positief en beveel Ellen zonder aarzeling aan.

  Stef ten Dam Directeur Steda onderzoek & advies
HighQ
HighQ ondersteunt organisaties met uitdagingen op financieel gebied. vertEllen schrijft teksten voor de website en heeft diverse whitepapers geredigeerd. Daarnaast schrijft vertEllen CFO interviews en interviews met medewerkers voor HighQ en CFO Groep Nederland.
inTECHrity
inTECHrity begeleidt organisaties op gebied van certificering en informatiebeveiliging. vertEllen heeft teksten voor de website geschreven en flyers en whitepapers geredigeerd. Verder schrijft vertEllen blogs, referenties en businesscases voor inTECHrity.
MyMepal
Bij de webshop MyMepal kunnen klanten Mepal producten zelf ontwerpen met verschillende kleuren, foto's en teksten. vertEllen schrijft sinds 2016 teksten voor de website, nieuwsbrieven over (nieuwe) producten en acties en blogs.
Van Mossel Kia Dutch Open
Het internationale tennistoernooi Van Mossel Kia Dutch Open wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting TopSport Amersfoort. vertEllen heeft de websites van het toernooi en de stichting opgezet en schrijft de teksten voor beide sites.
WAUW
WAUW Te gekke stadsappartementen is een project van Profund Vastgoedontwikkeling b.v. in Amersfoort. vertEllen heeft voor WAUW de website opgezet conform de gekozen huisstijl en schrijft de teksten voor de site.
Stichting Leergeld Amersfoort
Leergeld Amersfoort zet zich in voor schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar die door financiële problemen niet kunnen meedoen met hun leeftijdgenoten. vertEllen schrijft mee aan de website en verzorgt nieuwsbrieven en berichten voor social media (als vrijwilliger).
The Spot Ultimate Living Downtown Amersfoort
The Spot was een ambitieus vastgoedproject in Amersfoort. vertEllen heeft voor The Spot de website opgezet en de teksten voor de site geschreven. Verder heeft vertEllen de nieuwsbrieven voor dit project verzorgd.
Steda onderzoek & advies
Steda is gestart als marktonderzoekbureau en biedt tegenwoordig onderzoek & advies, procesbegeleiding en coaching. In 2018 heeft vertEllen voor Steda een nieuwe website ontwikkeld, teksten opgesteld en blogs geschreven.
HIER! Veelzijdig Stadswonen in Amersfoort
HIER! is een woningbouwproject in Amersfoort. vertEllen heeft in opdracht van Profund Vastgoedontwikkeling voor HIER! de website opgezet en de webteksten geschreven. Daarnaast verzorgde vertEllen de nieuwsbrieven voor dit project.

Mag ik jouw verhaal vertEllen?

Contact

Wil je meer weten over wat vertEllen voor jou kan betekenen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Not readable? Change text. captcha txt