Voor wie mag ik vertEllen?

Wil je weten wat vertEllen zoal voor verschillende opdrachtgevers heeft gedaan? Beweeg dan met de muis over de logo’s voor meer informatie.

Klanten vertEllen:

  • Ellen heeft Steda enorm geholpen bij het komen tot een hernieuwde website en het schrijven van teksten voor onze blog. De basis van haar schrijfvaardigheid is haar vermogen om scherp uit te vragen en mee te kunnen denken over de gewenste profilering. Ze neemt geen genoegen met halve antwoorden en is zeer betrokken om tot precies de juiste kwaliteit te komen, dus wat echt bij ons past. Daarnaast is samenwerken met Ellen prettig, we hebben veel gelachen tijdens de sessies, wat gewoon fijn werken is. Kortom, ik ben zeer positief en beveel Ellen zonder aarzeling aan.

    Stef ten Dam Directeur Steda onderzoek & advies
  • Ellen schrijft sinds twee jaar teksten voor MyMepal. Ze denkt mee over onderwerpen en acties en vertaalt deze naar teksten voor onze nieuwsbrieven, website en social media. Ellen let hierbij goed op de doelgroep en zorgt voor originele inleidingen om de aandacht te trekken. Ze beweegt mee als onze planning wijzigt en is altijd bereid om even bij te springen als er snel iets moet gebeuren.

    Jasper Turpijn MyMepal

Mag ik ook jouw verhaal vertEllen?

Steda onderzoek & advies
Steda is een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau voor marketing en management in dienstverlenende organisaties. vertEllen heeft voor Steda een nieuwe website ontwikkeld en de teksten herschreven. Daarnaast schrijft vertEllen blogs voor Steda.
Wooncollege
Het project Wooncollege heeft de voormalige Prinses Irene school in Amersfoort getransformeerd tot een prachtig wooncomplex. vertEllen heeft de website opgezet en de teksten geschreven. Daarnaast heeft vertEllen de fotografie van de bouw en de nieuwsbrieven verzorgd.
The Spot Ultimate Living Downtown Amersfoort
The Spot, Ultimate Living Downtown Amersfoort, is een ambitieus vastgoedproject aan de rand van het centrum in Amersfoort. vertEllen heeft voor The Spot de website opgezet en schrijft de teksten voor de site. Verder verzorgt vertEllen de nieuwsbrieven voor The Spot.
MyMepal
Bij de webshop MyMepal kunnen klanten Mepal producten zelf ontwerpen met verschillende kleuren, foto's en teksten. vertEllen schrijft teksten voor de website en de nieuwsbrieven over (nieuwe) producten en acties.
HIER! Veelzijdig Stadswonen in Amersfoort
HIER! Veelzijdig Stadswonen in Amersfoort is een woningbouwproject in Amersfoort. vertEllen heeft voor HIER! de website opgezet en schrijft de teksten voor de site. Daarnaast verzorgt vertEllen de nieuwsbrieven voor dit project.
Stichting Leergeld Amersfoort
Stichting Leergeld Amersfoort zet zich in voor schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, die vanwege gebrek aan financiƫle middelen niet kunnen meedoen met hun leeftijdgenoten. vertEllen schrijft mee aan de website en verzorgt de nieuwsbrieven (als vrijwilliger).
Contact

Wil je me iets vertEllen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Niet leesbaar? Wijzig de Captcha tekst. captcha txt