Blogs & nieuws

Je weet dat je je klanten op de hoogte moet houden. Af en toe even laten weten dat je nog bestaat en vertellen wat jou en je bedrijf bezighoudt. Maar waar haal je de tijd vandaan? En als je al weet waar je over wilt schrijven, hoe vind je dan de juiste woorden?

Blogs

Een blog is eigenlijk een persoonlijk dagboek op een website. Tegenwoordig worden blogs om allerlei redenen geschreven. Je wilt graag je kennis of ervaring delen met (nieuwe) klanten. Je product aan de man (of vrouw) brengen. Lotgenoten een hart onder de riem steken met jouw ervaringen. Of je lezers laten meegenieten van jouw belevenissen. Wil jij een boodschap overbrengen? Of vertellen over je activiteiten of nieuwste inzichten?

Bloggen is een handige methode om je lezers te vertellen wat je bezighoudt. Dat kan soms luchtig zijn en soms juist serieus. Maar bloggen kost tijd. Het uitzoeken van de onderwerpen. Het bedenken van een verhaal dat naar jouw boodschap buigt. Als je die tijd niet hebt, laat mij dan jouw blogs schrijven. Met WordPress kan ik ze ook voor je op je website plaatsen.

Nieuwsbrieven

Goede nieuwsbrieven met links naar je website leiden tot meer bezoekers van je site en nieuwe klanten. Even een mailtje met de laatste nieuwtjes. Even een berichtje over die geweldige nieuwe actie.  Maar even snel een kort en bondige mail schrijven met een pakkende tekst, dat kost meer tijd dan je zou willen.

Herkenbaar? Laat mij dan je nieuwsbrieven schrijven. Al dan niet inclusief herkenbare template in Mailchimp. Samen maken we een planning en bespreken we per nieuwsbrief de inhoud. Zo weet je zeker dat je je klanten op tijd bereikt!

Blogs & nieuws vertEllen
Contact

Wil je meer weten over wat vertEllen voor jou kan betekenen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Not readable? Change text. captcha txt