Redigeren

Je weet wat je wilt zeggen en je hebt het al op papier staan. Of je tekst staat al klaar om te publiceren op je website. En toch ben je niet tevreden. Je staart je blind op de tekst en ziet de fouten niet meer. Je struikelt over te lange zinnen of kunt de juiste woorden niet vinden.

Het maakt niet uit of je een ervaren schrijver bent of niet. Het is altijd verstandig om iemand te vragen om mee te lezen en aan te geven waar je je tekst nog kunt verbeteren. Als je een tijd hebt gewerkt aan een tekst, dan zie je die laatste taalfouten, kromme zinnen of onhandige opbouw snel over het hoofd. Je tekst laten tegenlezen of redigeren helpt je verder om de laatste punten op de i te zetten.

Mag ik jouw verhaal vertEllen?

Zoek jij iemand die kritisch naar jouw tekst kijkt en bijschaaft? Iemand die zorgt dat jouw boodschap duidelijk overkomt? Iemand die verder kijkt dan alleen naar de grammatica en ook de opbouw en leesbaarheid checkt? Zo iemand, dat ben ik. Met mijn frisse en kritische blik lees ik je tekst en maak ik er een helder en aansprekend verhaal van.

Contact

Wil je meer weten over wat vertEllen voor jou kan betekenen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Home Pop-up