Interviews

Iedereen heeft een verhaal. Over iets wat je hebt meegemaakt, een proces dat je doorloopt of een product dat je hebt ontwikkeld. En voor ieder verhaal is een publiek.

Voor een interview is alleen goed schrijven niet genoeg. Het gaat om het stellen van de juiste vragen en om het luisteren naar de antwoorden. Én om het luisteren naar wat juist niet wordt gezegd. Zoeken naar de kern van het verhaal betekent vragen, luisteren, schrijven, schrappen en herschikken. En dat alles zonder de eigenheid van de geïnterviewde te verliezen.

Mag ik jouw verhaal vertEllen?

Ken je mensen met een interessant verhaal? Met een boodschap die je verder wilt vertellen? Ik ga graag met je mee op pad. Om samen een goed gesprek te voeren en dit uit te werken tot een helder en leesbaar interview.

Testimonials

Natuurlijk kun je zelf op je website vertellen hoe goed je bent. Maar wil je echt laten zien wat je waard bent? Laat het je klanten dan zelf vertellen in een referentie of testimonial. We bespreken vooraf wat de kern van het verhaal moet zijn. Ik hou een kort interview met je contactpersoon (dit kan ook prima telefonisch) en werk dit uit tot een mooie referentietekst voor je website.

Interviews vertEllen
Contact

Wil je meer weten over wat vertEllen voor jou kan betekenen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Not readable? Change text. captcha txt