Wie is vertEllen?

Mijn naam is Ellen Molenaar. Al zolang ik me kan herinneren hou ik ervan om te schrijven. Als kind schreef ik in dagboeken en hield ik van opstellen. Inmiddels heb ik van schrijven mijn werk gemaakt en schrijf ik teksten voor verschillende opdrachtgevers en over diverse onderwerpen.

Mijn kracht zit in het helder en leesbaar schrijven. Het proces van schrijven en bijschaven is bijna verslavend. Steeds kijken of iets nog puntiger kan worden geformuleerd. En elke keer weer geniet ik van het moment dat de tekst goed loopt en de boodschap helder naar voren komt.

Wil je meer over mij persoonlijk weten? Lees dan mijn blog op vertEllen.nu

Over vertEllen

Mijn achtergrond

Ik ben afgestudeerd econometriste. Na mijn studie was ik jarenlang werkzaam als consultant op gebied van ICT en projectmatig werken. In projectteams analyseerde ik vraagstukken en vertaalde deze naar oplossingen. In deze projecten schreef ik vele rapporten, procesbeschrijvingen, gebruikershandleidingen enzovoort.

In de loop van de jaren ontdekte ik dat er maar één ding is waar ik echt energie van krijg: schrijven! En daarom ben ik in 2015 begonnen met vertEllen.

Ik werk graag samen en het liefst in een ongedwongen sfeer. Even sparren en weer doorgaan. Deadlines maken me scherp. Evenals een goede (woord)grap tussendoor.

Waar werkt vertEllen?

Ik werk vanuit huis in Amersfoort. Lekker centraal in Nederland. Met de fiets, auto of openbaar vervoer kom ik overal.

Foto’s

De foto’s van mijzelf zijn gemaakt door Karen van der Kolk, Sharing moments fotografie.

Contact

Wil je me iets vertEllen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Niet leesbaar? Wijzig de Captcha tekst. captcha txt