Webteksten

Je website is jouw visitekaartje. Je laat zien wie je bent en wat je boodschap is. Wil je je bezoekers iets verkopen of ergens van overtuigen? Je homepage nodigt iedereen uit om naar binnen te gaan en rond te kijken. Maar de gemiddelde bezoeker van een website blijft niet lang hangen. Het is dus van belang dat de gewenste informatie snel gevonden wordt.

Een website vraagt om heldere teksten en vormgeving, geen ingewikkelde constructies op je pagina’s. Bezoekers scannen pagina’s en lezen pas verder als de tekst boeit. Dat vraagt om anders schrijven. Schrijven volgens de omgekeerde piramide, dus de belangrijkste informatie eerst.

Mag ik jouw verhaal vertEllen?

Heb je al een website en is het tijd voor vernieuwing? Of zoek je iemand die je helpt met het helder formuleren van jouw verhaal of het opzetten van een nieuwe site? Dan ben je bij vertEllen aan het goede adres. Ik (her)schrijf graag jouw teksten. En omdat de leesbaarheid van een webtekst vaak gepaard gaat met de lay-out van de webpagina, kan ik je ook verder helpen met het ontwerpen en structureren van je website. Hiervoor heb ik de nodige ervaring met WordPress opgedaan.

Contact

Wil je meer weten over wat vertEllen voor jou kan betekenen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Home Pop-up