Webteksten

Mag ik jouw verhaal vertEllen?

De gemiddelde bezoeker van een website blijft niet lang hangen. Het is daarom van belang dat de gewenste informatie snel gevonden wordt. Geen ingewikkelde constructies, maar helder en to-the-point. Schrijven volgens de omgekeerde piramide, dus de belangrijkste informatie eerst.

Ik heb ervaring met het schrijven van webteksten. En omdat de helderheid van een webtekst vaak gepaard gaat met de lay-out van de webpagina, kan ik ook daarbij helpen. Met WordPress kan ik zelfs je hele website opzetten.

Blogs

Mag ik jouw blog vertEllen?

Ik vertel graag. Daarom schrijf ik mijn eigen blogs. Om persoonlijke redenen. Maar je kunt eigenlijk om elke reden een blog schrijven. Wil je je product aan de man (of vrouw) brengen? Wil je een boodschap vertellen? Of bloggen om te vertellen wat jou of jouw bedrijf bezighoudt?

Bloggen kost tijd. Het uitzoeken van de onderwerpen. Het bedenken van een verhaal dat naar jouw boodschap buigt. Als je die tijd niet hebt, dan kan ik je helpen. Door je blogs te schrijven en op je website te plaatsen. En last but not least door je blogs te promoten op social media.

Nieuwsbrieven

Mag ik jouw nieuws vertEllen?

Je weet dat het verstandig is om je klanten op de hoogte te houden. Om ze te vertellen over nieuwe acties en activiteiten. Goede nieuwsbrieven met links naar je website leiden tot meer bezoekers van je site en nieuwe klanten. Maar het schrijven kost tijd en die heb je niet…

Laat mij je nieuwsbrieven schrijven. Inclusief herkenbare template en beheer van e-mailadressen in Mailchimp. Samen maken we een planning en bespreken we per nieuwsbrief de inhoud. Zo weet je zeker dat je je klanten bereikt!

Nakijken

Mag ik met je mee vertEllen?

Je weet wat je wilt zeggen. En je hebt het al op papier staan. Maar toch ben je niet tevreden. Je staart je blind op de tekst en ziet de fouten niet meer. Je struikelt over te lange zinnen of kunt de juiste woorden niet vinden.

Kortom, je zoekt iemand die kritisch naar jouw tekst kijkt en bijschaaft. Iemand die zorgt dat jouw boodschap duidelijk overkomt. Zo iemand, dat ben ik. Met mijn frisse en kritische blik lees ik je tekst en maak ik er een helder en aansprekend verhaal van.

Voor wie mocht ik al vertEllen?

  • Ellen heeft Steda enorm geholpen bij het komen tot een hernieuwde website en het schrijven van teksten voor onze blog. De basis van haar schrijfvaardigheid is haar vermogen om scherp uit te vragen en mee te kunnen denken over de gewenste profilering. Ze neemt geen genoegen met halve antwoorden en is zeer betrokken om tot precies de juiste kwaliteit te komen, dus wat echt bij ons past. Daarnaast is samenwerken met Ellen prettig, we hebben veel gelachen tijdens de sessies, wat gewoon fijn werken is. Kortom, ik ben zeer positief en beveel Ellen zonder aarzeling aan.

    Stef ten Dam Directeur Steda onderzoek & advies
  • Ellen schrijft sinds twee jaar teksten voor MyMepal. Ze denkt mee over onderwerpen en acties en vertaalt deze naar teksten voor onze nieuwsbrieven, website en social media. Ellen let hierbij goed op de doelgroep en zorgt voor originele inleidingen om de aandacht te trekken. Ze beweegt mee als onze planning wijzigt en is altijd bereid om even bij te springen als er snel iets moet gebeuren.

    Jasper Turpijn MyMepal
Contact

Wil je me iets vertEllen? Vul hieronder je gegevens in en ik stuur snel een reactie.

Niet leesbaar? Wijzig de Captcha tekst. captcha txt